facebook

Garanție

Declarație de conformitate

Noi, ÎM ROMSTAL TRADE SRL, cu sediul în Chișinău, str. Uzinelor 12/10, cod fiscal 1003600033697, în baza documentelor emise de producători, declarăm pe propria răspundere că produsele comercializate pe romstal.md

-  sunt fabricate și corespund calitativ Normelor și Standardelor Europene în vigoare;

-  nu pun în pericol sănătatea, viața, securitatea muncii și protecția mediului, respectând prevederile legale.

 

Garanția produselor comercializate de ROMSTAL.MD

Pentru toate produsele vândute și livrate de către romstal.md beneficiați de certificate de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produsele comercializate de romstal.md beneficiază de termene de garanție în bază de cec / factură fiscală /certificat de garanție, termenele fiind menționate în documentele respective, calculate de la data facturării.

Pentru piesele de schimb utilizate în cadrul lucrărilor de service, vânzătorul acordă garanție conform termenelor date de furnizorii respectivelor piese de schimb. Pentru lucrările de service care nu necesită utilizarea pieselor de schimb, vânzătorul acordă un termen de garanție de 3 luni. Pentru orice anomalie sesizată în modul de funcționare a produsului, vă rugăm să contactați în cel mai scurt timp posibil Dispeceratul de Service ROMSTAL.

Certificatul de garanție / cecul / factura de achiziție trebuie prezentate obligatoriu personalului de service la orice intervenție în perioada de garanție a produsului.

ROMSTAL își declină orice răspundere cu privire la eventualele daune materiale sau civile provocate de punerea în funcțiune și exploatarea echipamentului neautorizat sau în afara prevederilor legale și a prescripțiilor tehnice de montaj și exploatare.