facebook

Cariera ta la ROMSTAL

Descoperă cu adevărat ce poate fi un univers al carierei tale!
Noi iți oferim lucrul într-o companie multinațională, cu standarde de lucru profesioniste și în continuă dezvoltare.
 
Dezvoltarea profesională a angajaților
- Training pentru dezvoltarea abilităților. Angajații Romstal participă anual la traininguri pentru dezvoltarea abilităților, încă de la momentul angajării, atunci când sunt implicați într-un program de formare inițială de aproximativ o lună de zile. Continuăm apoi acest proces de învațare prin cursuri dedicate pentru dezvoltatarea abilităților comerciale, de relaționare, de vânzare, negociere, etc.
- Training tehnic. Periodic, sunt organizate cursuri tehnice în cadrul Academiei Romstal, așa încât angajații noștri sunt cunoscuți cu noile soluții tehnice de instalații. De asemenea, organizăm vizite la furnizorii de produse Romstal, in Europa, acolo unde au ocazia să cunoască procesul de producție și istoria brandului.
- Programe pentru identificarea angajaților cu potențial de creștere. Pentru că ne dorim să motivăm angajații și să le oferim opțiuni de creștere și dezvoltare în cadrul companiei, îi identificăm pe cei care au potențial înalt de creștere și le propunem programe dedicate de dezvoltare de abiliăți.
- Programe de internship pentru studenții de la facultăți tehnice.
 
Evenimente pentru angajați
Ne place să muncim, dar și să ne odihnim și distrăm pe măsură! Organizăm pentru angajați evenimente  corporative, ieșiri în natură, competiții sportive, capmionate internaționale de fotbal între companiile din Grupul Romstal.
An de an, recunoaștem performanța și îi premiem pe cei mai tari angajați în cadrul Galei Romscar, eveniment de amploare organizat la nivel de Grup Romstal. Cel mai bun angajat al anului, cel mai bun manager, cel mai bun magazin – nominalizații și câștigătorii se aleg mereu cu recunoaștere și premii de valoare.
Te asteptăm alături de noi să participi la cele mai frumoase evenimente dedicate angajaților Romstal!
 
Beneficii pentru angajați
- Posibilitatea de a participa la evenimente sportive interne sau externe
- Evenimente corporative interne și externe de final de an
- Petreceri tematice
- Instruiri interne și externe
- Cadouri pentru copiii angajaților
- Discounturi speciale la produsele Romstal Group
- Pachet social complet
- Autoturisme de serviciu.
 
Trimite un email cu CV-ul tău pe hr@romstal.md  și te vom avea în vedere pentru viitoare oportunități de carieră.