facebook

Finanțare în rate

 
Acum la ROMSTAL ai instalații termo-hidro-sanitare în credit 0% cu Star Card!
 
Dacă ceva timp în urmă, achitarea cash era cel mai uzual mod de a face cumpărături, astăzi toți au trecut fără nicio ezitare la cardurile bancare.
Cât de comod e să ai un card de cumpărături la îndemână, ori de câte ori vrei să achiți ceva. Odată ajuns la magazin, trebuie doar să-l scoți din buzunar, și cu o simplă mișcare, plătești ușor și rapid toate cumpărăturile. Cardurile moderne, simple în utilizare ne aduc și mai multe beneficii.
Ce-ar fi dacă ai avea un card care îți aduce de trei ori mai multe beneficii? Să poți lua credit, achita în rate, iar pe lângă asta, și să aduni puncte bonus de la fiecare achiziție, pe care le poți folosi pentru alte cumpărături.
 
Star Card de la Victoriabank întrunește serviciile a trei carduri în unul: card de credit, card prin care poți achita produsele în rate și card de acumulare a punctelor bonus. Iar cel mai important, acum poți să-l folosești și în rețeaua magazinelor ROMSTAL!          
 
Cu Star Card îți îndeplinești visele!
 
Ca să înțelegi cât de comod este să utilizezi Star Card în centrele noastre, iată principalele avantaje:
  • Cardul de cumpărături poate fi utilizat în toate magazinele ROMSTAL.
  • Poți să achiti orice produs din gama ROMSTAL în 6 rate egale, cu dobândă 0%.
  • Îți oferă posibilitatea de a achita în rate, fără dobândă, comisioane și costuri suplimentare.
  • Achitând integral orice serviciu cu Star Card, primești 2% puncte STAR din valoarea totală a cumpărăturii. Un punct STAR = un leu.
  • Punctele STAR acumulate, le poți folosi pentru alte servicii/produse Romstal sau în rețeaua partenerilor proiectului Star Card.
Mai exact, in rețeaua ROMSTAL, ai 3 modalități de a folosi Star Card:
  • PLATĂ INTEGRALĂ. In acest caz beneficiezi de 2% puncte STAR. Un punct STAR = un leu.
  • PLATĂ ÎN RATE. Iți oferim posibilitatea de a plăti in 6 rate egale, cu comision 0%, fără comisioane sau plăți ascunse!
  • PLATĂ DIN PUNCTE STAR. Poți valorifica punctele Star acumulate pe card, plătind INTEGRAL sau PARȚIAL cumpărăturile in rețeaua ROMSTAL.
Bucură-te de cumpărături și asigură-ți confortul necesar profitând de rata 0%!
 

*

*

*

Prinde aripi la ROMSTAL cu LiberCard de la Moldova Agroindbank

Nu-ți mai amâna planurile! Cumpără instalații termo, hidro și sanitare atunci când ai nevoie de ele. Magazinele noastre au devenit parteneri ai primului card de cumpărături în rate și fără dobândă din Moldova – LiberCard.

LiberCard este ușor de utilizat, are un design unic și îți oferă o serie de avantaje care îl fac special în lista de carduri pentru cumpărături. Iar mai nou, poți să-l utilizezi din plin și pentru cumpărăturile în rețeaua de magazine Romstal.

Dacă până acum, ca să-ți iei, de exemplu, o centrală termică sau o cabină de duș, trebuia să aduni bani luni în șir sau să aștepți până ce îți va fi aprobat creditul, acum ai toate șansele să te bucuri de produsele preferate oricând îți dorești, achitându-le treptat și... fără dobândă. Sună bine, nu? Și asta nu e tot.

În magazinele Romstal, poți orice îți dorești cu 0%, pe o perioadă de 3 luni. Planul de rambursare a banilor, dar și toate achizițiile efectuate cu LiberCard, le poți urmări oricând, direct din telefonul tău mobil – în aplicația MAIBank.

Poți obține LiberCard simplu și rapid, completând cererea online pe www.libercard.md sau mergi doar cu buletinul de identitate la Moldova Agroindbank. Este atât de comod să ai un card de cumpărături la îndemână, ori de câte ori vrei să achiți ceva. Odată ajuns la magazin, trebuie doar să-l scoți din buzunar și cu o simplă mișcare, plătești ușor și rapid toate cumpărăturile.

Cumpără acum, dar achită treptat! Ia-ți tot de ce ai nevoie din magazinele Romstal și achită cumpărăturile avantajos cu cardul de cumpărături în rate și fără dobândă – LiberCard.