facebook

Termeni și condiții

Termeni de utilizare
Pentru utilizarea acestui portal este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate. Vizitarea în continuare a site-urilor din acest portal presupune că sunteți în totalitate de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale portalului.

Conținutul tuturor paginilor portalului www.romstal.md este proprietatea IM ROMSTAL TRADE SRL.

Toate materialele (incluzând fără limitari articole, texte, imagini, bannere, logo, design, etc) conținute în acest site sunt protejate de legile copyright-ului și ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, vândute, transmise sau publicate fără acordul scris al IM ROMSTAL TRADE SRL.

Este interzisă copierea, distribuția, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu, obținute de pe sau prin intermediul site-ului. Este interzisă modificarea oricărei informații (atât text, cât și foto sau video) conținute în paginile site-ului.

Materialele oferite spre descărcare (download) nu pot fi multiplicate și utilizate în scopuri comerciale (vânzarea sau folosirea lor prin alte metode care ar aduce profituri bănesti sau materiale) sau păstra copii de rezervă pentru materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Aceste materiale sunt pur informative și sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Este interzisă postarea unor texte sau imagini explicite cu caracter injurios, insidios, sexual, politic sau care fac trimitere sau dau loc la interpretari de acest gen.

Pentru orice întrebări sau solicitări de folosire a materialelor de pe acest website, Vă rugăm să ne contactați la office@romstal.md

 

Contul personal și utilizarea acestuia

În cazul înregistrării pe acest portal, ca membru sau partener, Vă asumați și sunteți de acord cu termenii și condițiile din acest document. Nerespectarea termenilor și condițiilor duce automat la pierderea calității de membru/partener și implicit la restricționarea accesului la anumite secțiuni ale portalului.

Înscrierea pe acest portal necesită completarea de către Dumneavoastra a unui formular de înscriere, în care vor fi trecute câteva date personale obligatorii. Aceste date vor fi în mod OBLIGATORIU actuale, clare și complete și VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CÂTE ORI ESTE CAZUL. Compania ROMSTAL își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe site, sau la anumite secțiuni ale site-ului, în cazul în care informațiile furnizate de un membru/partener se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate. Informațiile privind identificarea unei persoane ca membru/partener (nume, prenume, adresă, adresă de email, telefon, etc.) precum și mesajele private sunt confidențiale și vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor către care se adresează, excepție făcând cazurile în care se încalca legea.

Înregistrarea prin cont și parolă implică anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: să creeze confuzii, să aduca ofense la adresa vreunei persoane, sau grup de persoane, să conțină cuvinte obscene, adrese de telefon, e-mail sau internet și să nu aibă tente rasiale sau sexuale. Contul fiecarui membru/partener este personalizat și totodată securizat prin cod și parola. El poate fi anulat de ambele părți fără o notificare prealabilă (din partea unui membru/partener, oricănd și din orice motiv, iar din partea Companiei ROMSTAL, în cazul în care termenii și condițiile acordului nu sunt respectate). Este interzisă transmiterea, închirierea sau vânzarea datelor de accesare a contului (cod și parolă) către alte persoane. În cazul în care un membru/partener ajunge la concluzia că din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba.

Membrul/partenerul este singurul responsabil pentru securitatea contului său, precum și pentru orice activitate desfășurată pe site de către alte persoane care au avut acces la contul său. Este interzisă deținerea de către un membru/partener a mai multor conturi pe site-ul romstal.md. În cazul în care această regulă nu este respectată, compania ROMSTAL își rezervă dreptul de a limita accesul la anumite secțiuni ale site-ului, mergându-se în anumite situații chiar la retragerea dreptului de membru/partener și prin anularea contului respectivei persoane.

Odată cu înregistrarea și deschiderea unui cont, deveniți membru/partener și se consideră că ați citit și ați fost de acord cu termenii și condițiile specificate. Ca urmare, în plus față de cele expuse anterior, cade în responsabilitatea Dumneavoastră: transmiterea către persoanele sau departamentele companiei a materialelor obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defăimatoare, amenințătoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează în orice fel drepturile persoanelor implicate, postarea pe site sau trimiterea pe e-mail către departamentele ROMSTAL a materialelor pornografice sau cu caracter obscen, a informațiilor confidențiale sau pentru care posesorul nu deține drepturi de autor, transmiterea de informații la care aveți acces, către persoane sau departamente de la firme concurente.

Nu veți modifica sau sterge informații de pe paginile site-ului. Nu veți transmite pe e-mail fișiere care conțin viruși, sau prin intermediul rețelei, programe care pot provoca nefuncționarea în condiții optime a site-ului sau chiar distrugerea lui. Nu veți copia și/sau adapta și distribui informații sau părți din informații (text, poze) la care aveți acces pe site, indiferent de situație și scopul urmărit, fără acordul prealabil al proprietarului.

 

Politica de confidențialitate

Pentru a raspunde întrebărilor Dvs, pentru a ține evidențe despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a Vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon etc.

Aceste informații vor putea fi folosite de către ROMSTAL pentru a expedia utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoții, etc. Înscrierea datelor Dvs personale reprezintă acordul expres și neechivoc în ceea ce privește utilizarea acestor date.
ROMSTAL se obligă să protejeze confidențialitatea datelor vizitatorilor site-ului său. Nici un fel de informații cu caracter personal nu vor fi transmise către terți, cu exceptia acelor terți parteneri ÎM ROMSTAL TRADE SRL care asigură buna funcționare a acestui site.

Totuși, putem furniza unor terți informații de ordin general referitoare la vânzări, trafic pe site, precum și alte informații, însă aceste statistici nu vor conține date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre Dvs: adresa IP, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informații despre traficul realizat de Dvs pe site-ul nostru.
Toate aceste informații colectate de ÎM ROMSTAL TRADE SRL prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la îmbunătățirea serviciilor oferite de site, dar și a serviciilor ROMSTAL în general.

ÎM ROMSTAL TRADE SRL este întregistrat în calitate de operator de date cu caracter personal sub numărul 0001244.

 

Cumpărarea online a produselor ROMSTAL
Fotografiile produselor ROMSTAL prezentate în cadrul site-ului romstal.md au CARACTER INFORMATIV și nu presupun nici o obligație de nici o natură din partea companiei.

După parcurgerea pașilor comenzii online, veți introduce datele card-ului Dumneavoastră pe o pagină securizată E-Gateway. E-Gateway este procesatorul de plăți online ROMSTAL și asigură transferul banilor de la Dumneavoastră în contul ROMSTAL. În momentul în care v-ați dat acordul pentru plata online, suma necesară achitării produselor este BLOCATĂ pe cardul Dumneavoastră până la pregătirea produselor și confirmarea integrității acestora către administratorul portalului. Acesta confirmă mai departe către E-Gateway integritatea coletului și solicită încasarea banilor. În acest moment este efectuată tranzacția și livrarea. Confirmarea datei și orei livrării se face în 24 de ore. În cazul în care comanda este făcută vineri, confirmarea va fi făcută luni.

ATENȚIE! Livrarea produselor comandate pe romstal.md se face la adresa de livrare mentionată de Dumneavoastră în comandă iar predarea/primirea produselor se face în fața scării de bloc sau în fața porții casei. În cazul în care clientul nu este prezent la adresa de livrare, acesta va plăti toate costurile de transport necesare livrării.

În momentul deschiderii unui cont în acest portal sau în momentul efectuării comenzii online va trebui să oferiți DATE PERSONALE VALIDE (nume, prenume, firma, etc). În caz contrar contul Dumneavoastră nu va fi înregistrat iar comanda nu va fi onorată.


Contact / Newsletter
Administratorii site-ului și/sau persoanele/departamentele cărora le sunt adresate e-mail-uri sau scrisori, deși își rezervă acest drept, nu au obligația de a pastra o evidență a acestora, având deplina libertate în luarea deciziilor privind gestionarea acestora. În cazul înscrierii pentru primirea diverselor publicații (pliante de ofertă, cataloage, publicații ROMSTAL News) prin poștă, este obligatorie completarea tuturor câmpurilor din formularul electonic pus la dispoziție. ROMSTAL nu își asumă responsabilitatea în cazul neprimirii publicațiilor respective ca urmare a necompletării formularelor respective, a completarii lor greșite, sau a problemelor legate de distribuție (firmă de distribuție, poștă, transport, etc.).

Compania ROMSTAL nu oferă nici o garanție și nu își asumă raspunderea vis-à-vis de întreruperi, pierderea legăturii sau erori intervenite în cazul accesării site-ului, precum și de prejudiciile cauzate de insecuritatea liniei și a calculatorului de pe care persoana se conectează la site-ul romstal.md. Eventualele nemultumiri legate de site pot fi adresate administratorilor site-ului, care își rezervă dreptul de a lua măsurile pe care le consideră de cuviință.

Compania ROMSTAL își rezervă dreptul de a modifica fără o notificare prealabilă termenii și condițiile acestui acord, precum și aspectul și opțiunile sau facilitățile oferite de site. Vă recomandăm să citiți periodic acest acord pentru a lua la cunostință modificările survenite. Aceste modificări vă vor fi aduse la cunostință prin e-mail la adresa precizată în contul de utilizator al portalului. Continuarea utilizării site-ului de către membrii ce au luat la cunostință de eventualele modificări este echivalentă cu acceptarea fară rezerve a modificărilor. Respectarea prezentului Acord stabilit în termenii și condițiile de mai sus este obligatorie pentru toți utilizatorii, fără excepție. Orice încălcare a acordului este sancționată în funcție de decizia noastră și poate conduce oricând la anularea contului și la interzicerea accesului pe site.

 

Transport și livrare

Produsele comandate prin intermediul magazinului online romstal.md pot fi livrate doar pe teritoriul Republicii Moldova.
Livrarea produselor se efectueaza în cel mai apropiat punct de acces cu mașina de marfă față de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea în bloc/curte. Produsele NU sunt livrate în interiorul imobilului în care locuiți!

Livrările în țară se fac de luni până vineri iar în Chișinău se poate livra și sâmbătă.

Transportul produselor în Chișinău și localitățile aflate în raza de 25 km este GRATUIT pentru comenzi a caror valoare depășește suma de 3000 MDL.
Pentru comenzile a caror valoare este mai mică de 3000 MDL se va plăti o taxă de transport în raza orașului Chișinău - 50 MDL.

Livrările în afara orașului vor fi calculate conform tarifului 3 MDL/km, inclusiv pentru distanța “întors”.

Toate prețurile includ TVA.

 

Termeni de garanție

Declarație de conformitate

Noi, ÎM Romstal Trade SRL, cu sediul în Chișinău, str. Uzinelor 12/10, cod fiscal 1003600033697, în baza documentelor emise de producători, declarăm pe propria răspundere că produsele comercializate pe romstal.md

- sunt fabricate și corespund calitativ Normelor și Standardelor Europene în vigoare;

- nu pun în pericol sănătatea, viața, securitatea muncii și protecția mediului, respectând prevederile legale.

 

Garanția produselor comercializate de romstal.md

Pentru toate produsele vândute și livrate de către romstal.md beneficiați de certificate de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produsele comercializate de romstal.md beneficiază de termene de garanție în bază de cec/factură fiscală/certificat de garanție, termenele fiind menționate în documentele respective, calculate de la data facturării.

Pentru piesele de schimb utilizate în cadrul lucrărilor de service, vânzătorul acordă garanție conform termenelor date de furnizorii respectivelor piese de schimb. Pentru lucrările de service care nu necesită utilizarea pieselor de schimb, vânzătorul acordă un termen de garanție de 3 luni. Pentru orice anomalie sesizată în modul de funcționare a produsului, vă rugăm să contactați în cel mai scurt timp posibil Dispeceratul de Service ROMSTAL.

Certificatul de garanție/cecul/factura de achiziție trebuie prezentate obligatoriu personalului de service la orice intervenție în perioada de garanție a produsului.

ROMSTAL își declină orice răspundere cu privire la eventualele daune materiale sau civile provocate de punerea în funcțiune și exploatarea echipamentului neautorizat sau în afara prevederilor legale și a prescripțiilor tehnice de montaj și exploatare.

Schimb și retur produse achiziționate pe romstal.md

Vezi politica de schimb și retur aici

 

Recepționarea și înregistrarea reclamațiilor

În vederea asigurării accesibilității, ROMSTAL pune la dispoziția clienților mai multe căi de transmitere a sugestiilor și reclamațiilor:

În scris – completează Condica de sugestii și reclamații disponibilă la Casieria oricărui magazin ROMSTAL
Telefonic, la numărul de telefon: +373 22 42 18 10 sau fax +373 22 42 18 21
E-mail la: office@romstal.md
Viber, WhatsApp, Telegram la: +373 60 10 99 10
Facebook ROMSTAL MOLDOVA
Direct sau în scris la: Secretariatul Romstal, str. Uzinelor 12/10, et. 3.
 
Contact
IM ROMSTAL TRADE SRL
 
Recepție Romstal
Tel: +373 22 42 18 10
Fax: +373 22 42 18 21
Program de lucru: luni – vineri, 08:30 – 18:00
 
Dispecerat Service Romstal
Tel: +373 22 42 18 14
Tel: +373 69 42  18 14
Program de lucru: luni – vineri 08:30 – 18:00; sămbătă – 08:30 – 14:00